навеснi

закриваю очі
бачу
спогади майбутнього
пахне ранок
солодким
смаком рук
геть ніч
прокидаюсь
з першим променем
сподіваюся
іноді
збираючи ліжко
памятаєш



/* -  ...з закритими очима краще згадується майбутнє...


Рецензии