Аьсет

Аьсет яха цlи
Наха еза я.
Сийрда доахаш ди,
Гlозаленца я.

Чаме я дега
Оалаш хезача.
Кlордаяц сага,
Хийла якххача.

Яхийла дукха -
Дуне мелла латт.
Ловцанца оаха
Хьона йотташ гlап.

01.03.2019.


Рецензии