Жёлтое такси

Жёлтое такси.
Жёлтое такси,
В памяти моей
Пролетают дни.
Ночи – всё теплей,
Глуше фонари.
Ночи –всё светлей,
Жёлтое такси...
Надпись на стекле.
Ливни и дожди...
Хочется лететь,
Хочется уйти,
Хочется скорей,
Хочется сгореть,
Только изнутри,
Ярче, чем такси.
Желтое такси,
Город уже спит.
Тускло на пути,
И туман дома
Густо застелил,
Крепко всю обнял
Дымом из тоски.
Жёлтое такси.
Жёлтое такси,
У моста меня
Ночью выброси.
Тёплая вода,
Тёплая сама.
Боль всю забери.
Время вечности.

28.02.2019

Yellow taxi.
Yellow taxi
In my memory
Days fly by.
Nights are all warmer
Deafening lights.
Nights are all brighter,
Yellow taxi ...
The inscription on the glass.
Showers and rains ...
I want to fly
I want to leave
I want to soon
I want to burn
Only from the inside,
Brighter than a taxi.
Yellow taxi
The city is already sleeping.
Dull on the way
And fog at home
Thickly made,
Tightly all embraced
Smoke from anguish.
Yellow taxi.
Yellow taxi
At the bridge me
Throw away at night.
Warm water
Warm herself.
Take away all the pain.
Time of eternity.

02.28.2019


Рецензии