Про н жн сть

Ніжність зайвою не буває -
Якщо в серці її багато,
То нехай душу наповняє
Створюючи там лише свято.

У ніжності - любов і ласка,
У ній видно, що ти людина,
Це є в житті нашому казка,
Є життя нашого частина.

Нехай же в ніжних що є словах
Наша вся сутність пропливає.
Навіть у віршованих рядках
Ніжність зайвою не буває.


Рецензии