Ut lu - Where

whourm
lay it down
 a-oliged things

  Matteur
She's
   lay down
close speak loudly

 -  she has a huis
bend
 -  May i ex.  me
pass     ?


 Dont trow this
Dont palm y-r treeas
 Plee 
az

  Dont trouit
dont mommy lay ' em  -  down
Laied it down

  Хуматри - Evergreen 

 


Рецензии