Разтанцуй, Баши

 сегда Тебя
нимно-го
чу
я-л

 Ни обмануть
ни ждать

 Твой
голос
льет
 за белы-spine
s

 
ИТОГО   : - слюда
мех рыxл

Придут басмачи

Сидит
кт-то радуетя-s

 Косы твои
в хоровод
 as  бирюльки

 Кончается
снов
   Небосвод    !


 much giving a L  ot

 Находят тёлкт
Ты -  в придач-u !


Рецензии