Некогда - б! л

Me cannot
tell U

that
dont call
me

 Now
mommy

 -  Can u hear
from me

 -  :  Belong this
u und
     me

   Belongin-g

You

  and  me  -   ?

 Slow down , Mother  ?
- сымай , побрякушки

 on peoples - k-люем 

На просвет - побрякушки

 


Рецензии