Всунь река

  мой
маленький рай
  у экватора

 на новый год
просто вообще хорошо

  чуть жарковато
  ближе  к 1-Мая

 -  Но ничего

 в ласковый океан окунаюсь
  дышит он ночью as stilt

Stars , are so big like my tears , pour
to ground theirs cozmik 
 tender lips

 the puriest as sands
 б-ля
   Наслаждаюсь   !    С 23-февраля 
   sorry  : 

чего
   - Da , zijn 1-й  ?

 - Boss , the vaginators in near proximity

 - Said it to me u Dmitriy ?  - for how long should me teach u
spell it distinctly und literary !  -  What tells theteplovizor - ?
 - Same as television

 -  Валите , шкуру ко мне занесите , go doing ahead as quickly 
 - Received , but not clear
 - Dont need me ,
bastards keeping private beaches as lonely stripe as by sweeping winds in salty spays all covering , amigos ?
  ( sorry - correction ^  :  z bastards )
 - 0ver - выкл.

   ...   Milaya appeared   :   -  How's darlings' sleep it  -  ?
 - Not better
 - What had to you it happened , baby  ?
 - It's only the Moon's influence
   
      куда хочешь там & всунь


Рецензии