Слабей!!!

НА Уу ЧИ ИСЬ - ОБ ХО ДИ ТЬ СЯ Яя  -  МА Аа ЛЫ МЪ!!!... -

   -  Ии иИ  - ЖИ ЗЪ НЬ - ТЪВО Яя!... - СЪТА Аа НЕ ТЪ - СЪВЕ ЕТ ЛЕ ЕЙ!!... -

МЪНО ОО ГО - СИ Ии ЛЪ!!!... - ОТ Би Ра Аа еТ  - Ли иШ Не еЕ!!!... -

   -  оо Но -  Де еЕ Ла еТ!... - Нас слабей - СЪЛа аА Бе еЙ!!!... -

       ЕЙ


       P.S

   ЛА - СЕМЯ  БОГА

   Ла - СемЯ  ДьЯво Ла

   ШИ - НИТИ(И) ТИ ШИ НЫ(Ш) ООТЪ  БОГА - СЪВЕ ЕР ХА  ТЪРИ  СЪТЪРЕ ЛЫ

   Ши - НиТи(и)  Ти Ши Ны(ш)  ооТъ  ДьЯво Ла - СЪНи Зу ТъРи  СъТъРе Лы 


Рецензии