Я живий

Я живий...
Та чи варто нам цьому радіти,
Коли навколо чиїсь діти,
Чиїсь батьки, жінки,
Чоловіки?
Чи варто з піднятою головою,
Посеред квітів, забруднених війною,
Виспівувать хвалебні диферамби?

Мабуть, що варто.
В скорботі очі опустити ще успієм.
Хоч чорним змієм
Біль за горло душить, та буде час
Для того, щоб ковтать як свіжий квас,
Солону воду наших втрат численних.

Нема тут місця для смиренних!
Замість одної зрубаної голови, наш Кат
Відростить більше ніж в стократ...
Але наш дух міцніш від лютої зими,
Немає часу нам схиляти голови!
Попереду ще не один лившився бій
Та я не здамся! Я живий!

#Carnilgor 2019


Рецензии