Страница пяниц
все це пивом запиваю
то ж на ранок,на похмілля
що вчора пив не памятаю.
Тай для чого памятати
це лиш біль у голові
якщо думати багато
лише шкоду зроблю собі.
Не звертаю я уваги
на слова,що кажуть всі
мовляв,пє дуже багато
це до попи все мені.
Свидетельство о публикации №119022107557