Страница альфонса
задовольнити треба всіх
адже не можу я прожити
без жіночих ніжних втіх.
Що мені до тих дівчат
яких оставив при надії
адже я не винен в цьому
що розбились її мрії.
І не винен я у тому
що лишив її спокою
якщо хочеш лягти під мене
то подумай головою.
Не судіте друззі милі
це не є моя вина
що дівчина добровільно
без лишніх слів мені дала.
Свидетельство о публикации №119022107429