ШО ОО КЪ!!!

ОТ ЧЕ ГО ОО???...  ШО КЪ!!!...                (ШО КЪ)

   -  ВЪ - СЪЛО ОО ВЕ -  ГОРЪ ШОКЪ???!!!... -

ВЪ - НЁ ЁМ!!!...

   -   ЭН ЭР ГИИ!!!(РЪ) - ГО ОО РЫ!!!(ГО)... -           (ГО РЪ)

   -  ОТ -  ИЗ БЫ ЫТ КА -  Ии иИ - ШО ОК - ШО ОО КЪ!!!... -          (ШО ОК)


      ОК


      P.S

      ШО ОО КЪ -  КО ОН ЦЕ ЕН ТЪРА АТ(КЪ)   СЪ ТЪРУ УК ТУ Уу РЫ  СЪВЕРЪХУ(ШО)

                ОО - ЛУЧЕНИЕ(О)  БОГА  ВО  ВЪСЕ  МЕРЪНО ООСЬ ТИ

     ОК - ОК ЕЙ - ОО КЕ ЕЙ -  КЪ ЛЮ Юю ЧЬ

      


Рецензии