Старонка мая...

Старонка мая дзіўная
У квецені садоў,
У песнях з пералівамі
Птушыных галасоў!

Зямелька мая родная,
Буслоў чароўны край,
Прыгожая, свабодная —
Духмяны каравай!

Страчай мяне шчасліваю
У водары лугоў,
Дачку тваю руплівую,
Табе — мая любоў!

Адчуй, як сэрцу хораша
І на душы спакой,
Старонка мая Божая,
Любуюся табой!


Рецензии