До дверей припала мокра пташка
Крила білі, втомлена...без сил...
А мороз раптово й повна жаху...!-
Молить серцем: двері же відкрий...!
Небо чисте, свіжою росою!
Боже Спасе! Щедрістю небес!
Мати Божа! Стань же Ти зі мною!
...де безсильна... де стихає пульс...
А уже сніжинка опустилась,
А за нею друга...снігопад!
Але вірна Господу молилась -
Небо святе! Хай же згине враг!
Цей мороз, лютіший усіх лютих!
Цей нещадний! Всі путі сніжні!
Подивись...я босою, не взута...
Ноги мерзнуть й не ступить мені...
Не ступить...і слабою припала...
І відкрили двері небеса!
І Рука Творця благословляла,
Мокру пташку, й святості краса...
А вона утомлена раділа!
А вона набралась Богом сил!
Мати Божа пташечку зігріла!
Світлом Божим полум'яних крил
24. 01. 19 р.
Свидетельство о публикации №119022004641
Спасибо, милая Ангелина!
Пишите еще!
Храни Вас Бог.
С уважением - Любовь.
Любовь Соломаха 24.02.2019 21:52 Заявить о нарушении
спасибо огромное!
С ув. Ангелина
Ангелина Длинка 05.08.2019 09:00 Заявить о нарушении