Лютий, сiмнадцяте
Яскраве сонце, вітер віє,
Запанувала весняна пора,
Хоча зима навкруг біліє.
На полі сніг, у лісі сніг,
А в місті вже дороги чисті.
Лаштуй, старий, взуття до ніг
Бо тепло, гарно і не слизько.
В дворі ворони й голуби
Тебе в надії зустрічають,
Чи на крупу, чи на хліби
З веселим гомоном злітають.
Життя іде, погода крутить:
Вчора мороз, тепло сьогодні,
На днях відсвяткували зуcтріч
Зими з весною та народом.
Живи, трудись, борись, святкуй,
Була б на все господня воля,
Зробивши справу - всіх віншуй
Нехай щаслива буде доля!
17.02. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119021809804