De ce chiar a a

;n fiece sear; ;ncerc s; adorm,
Dar ochii nu vor s; se ;nchid;,
;i chiar dac; sunt istovit ;i mi-e somn,
;ncerc s; g;sesc a ta m;n;.

Eu ;nc; o caut, cu toate c; ;tiu
C; nu-i, c; n-a fost niciodat;.
Deja a trecut at;t de mult timp,
Dar inima mea vrea s; cread;.

Ea bate de parca ai fi chiar aici,
De parc; a; sta l;ng; tine...
Eu totul a; da s; te v;d s; te aud,
S; fii o secund; cu mine.

Nu pot s; ;nteleg, de ce chiar a;a
A fost soarta crud; cu noi.
De ce ne-a l;sat singurei s; lupt;m,
C-o lume ;ntreag; ;n doi.

De ce chiar a;a autor Constantin Sandic


Рецензии