Curat i alb
Nici om ;n mine n-au v;zut.
Tot au f;cut s; m; distrug;,
M-au ;i lovit, dar n-am c;zut.
Mi-au zis c; nu voi fi nicic;nd,
Nicic;nd ca ei un om de r;nd,
C; nu m; voi g;si pe lume
C;t voi tr;i pe acest p;m;nt.
Au vrut s; m; prefac; ;n monstru,
S;-mi zmulg; inima din piept.
Au zis c; tot ce mi se ;nt;mpl;
E pentru c; nu-s prea de;tept.
;i c; m; voi lupta degeaba,
;ngenuncheat voi fi mereu,
C; a;a a fost menit de soart;,
A;a e scris de Dumnezeu.
Poate sunt prost, dar ;nc; lupt.
Mai cred c; pot schimba ceva.
Mai cred c; este bine ;n lume
;i cel de sus m; va salva.
Nu voi r;m;ne ve;nic mut,
Chiar dac; glasul meu e slab,
;i chiar dac; m-a;i murd;rit,
;n suflet sunt curat ;i alb.
Curat ;i alb autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №119021800897