Vei r m ne
S; nu m; duc; g;ndul pe la tine,
S; nu te simt de parc; tu ai fi
Mereu aici, al;turi l;ng; mine.
Tu e;ti lumina ce-mi aprinde ziua,
C;nd sufletul mi-e plin de ;ntuneric.
A ta privire ce p;trunde ;n mine
M; face parc; s; fiu mai puternic.
De-ai ;ti cum bate inima ;n mine,
Chiar ;i atunci c;nd te visez prin somn.
Tu pentru mine e;ti mereu real;,
;i c;nd sunt treaz, dar ;i atunci c;nd dorm.
Nu a; putea acum nici s;-mi ;nchipui
C; te-a; putea uita c;ndva vreodat;.
Co;marul cel mai mare ar fi s; v;d
Cum te-ai ;ntoarce ;i-ai pleca spre poart;.
Dar nu va fi s; pleci, tu vei r;m;ne,
C;ci universul a hot;r;t a;a.
;n lume nu-i nimic din ;nt;mplare…
Tot ce e scris, se va ;mplini cumva.
Vei r;m;ne autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №119021800891