C t de frumoas e ti
S; te privesc ;n ochii t;i ad;nci mereu.
C;t de frumoas; e;ti, te rog s; ;mi z;mbe;ti,
S;-mi luminezi durerea sufletului meu.
C;nd te-am v;zut ;nt;ia data, erai at;t de minunat;,
Mi sa f;cut, atunci, ;n gur; dulce amar.
;n suflet m-ai lovit deodat; ;i mi-ai luat inima toat;,
Iar via;a mea, de atunci, a devenit calvar.
C;t de frumoas; e;ti atunci c;nd m; prive;ti
;i v;d ;n ochii t;i iubire undeva.
C;t de frumoas; e;ti atunci c;nd ;mi z;mbe;ti,
Te tot privesc ;i nu m; mai pot s;tura.
De-ar fi s; fii ;ntreaga via;;, s; nu m; trezesc niciodat;
;i tu s; fii mereu cu mine al;turea.
Dar va veni ;i diminea;a ;i tu vei disp;rea ca cea;a,
Eu singur voi r;m;ne cu durerea mea.
C;t de frumoas; e;ti, chiar de m; otr;ve;ti,
Te urm;resc ;n fiecare zi acum.
C;t de frumoas; e;ti, vrei s; m; ;nnebune;ti,
Nu am curaj s; te opresc din al t;u drum.
Atunci c;nd v;ntul bate afar; ;i grindina love;te iar;,
A; vrea s; fii mereu cu mine ;i a mea,
Iar c;nd va veni diminea;a ;i soarele va stinge cea;a,
S; m; trezesc cu tine, sim;ind c;ldura ;i suflarea ta.
C;t de frumoas; e;ti autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №119021800873