Усё адбылося iначай
Не так, як калісьці хацелі.
Няма нам з табою удачы,
І ў душах пануюць мяцелі.
Расстанне наш лёс абакрала,
Нам болю, адчаю дадала:
Я так па табе сумавала,
Мне, любы, цябе не хапала…
І першыя ў лесе пралескі
Мяне хараством суцяшалі,
Ручай гаманкі пеў мне песні
І смуткі мае нёс у далі…
І склалася ўсё па-другому,
Бо лёс падзяліў нам дарогі:
Каханаму і дарагому
Мае перадаў ён трывогі...
Свидетельство о публикации №119021502979