Молочница галя

МОЛОЧНИЦА ГАЛЯ
    На укр
 Де той травень вже?-Хто зна?
Холод, бо, собачий,
А для мене вже весна,
Як її побачив!

 Я збираюсь кожен ранок
Купить млеко на сніданок,
Моя Галя млеко возить,
Не багато грошей просить!

 В неї Зіронька корова,
Сама жіночка чудова,
Бо рожеві щічки має,
Ще й цілує—не кусає!
Тай ще щиро поглядає!
Бо жіноче щастя має!

 Мене Галя щиро вабить,
Вірю в неї, що не зрадить,
Млеко, наче, мед, солодке,
Галя—чарівна молодка!

 Не молодка—молодиця.
Вся Окраїна гордиться.
 Діток двоє породила,
Мабуть, третього хотіла,
Щонеділі в храм ходила,
Дітки  Галі--її крила!

 Старшу донечку-дівчину
За вродливого хлопчину!
Породілля має бути,
Має Галя не забути!

 Має Галя дві крамниці,
Лва подвірья. лві криниці,
А у шафі—три спідниці,
Гарна Галя молодиця!

 Менша донька підростає,
Ще й дівочу красу має,
Наче краля буде жінка,
Не хохлушка--українка!

 Має Галя дві світлиці,
Доньки в неї білолиці,
Дві коморі—ген, просторі,
Мерседес стоїть у дворі!

 Ця історія сімьї,
Де щебечуть соловьї,
Скоро Новий рік настає-
Хай Галюна щастя має!


Рецензии