Назавжди

Я думками йому лиш належу,
Бо Донецьк мій – місто-герой.
Повернусь і скажу я: «Нарешті,
Я з тобою, Донецьк мій, з тобой!»

Я піду на прогулянку пішки,
Промину всі провулки твої...
Усміхнусь і скажу «Дивовижно!»,
Бо з цим містом всі мрії мої.

Я Донецьк не забуду ніколи,
Пам'ятаю змалечку його...
Назавжди ці у серці простори,
Назавжди його щире тепло!


Рецензии