***

Вітер підкрався,
Небо сумніє.
День увібрався
У листя та й мріє...

Дощик приходить
До нас все частіше.
Кожен знаходить
Куток потепліше.

Осінь крокує,
Йди, зустрічай!
Вона подарує
Диво, лиш грай.

Грай з нею, бався,
Разом з нею сумуй.
Скажи: Я не здамся!
Та радість даруй.


Рецензии