Сонечко

Моє сонечко, так яскраво палаєш!
Моє сонечко, що крім цього ти маєшь?
Навчи мене, сонечко, сподіватись,
І ніколи в житті без зусиль не здаватись.

Тепле, гаряче, палаюче, світле...
Добре, спокійне, веселе, привітне.
Ти моє сонечко, ти в мене є!
Палай яскравіше, серце моє!


Рецензии