Не втрачати надii

Буває і марність,і відчай буває…
З чим пов'язане це і чому так буває?

Старання даремними часто бувають,
Й думки,мов птахи,в піднебессі літають…

Старання,надії,а ще й–сподівання
На взаємність і щирість,на вірне кохання.

Надії плекати на взаємність в коханні
Й чекати зізнання…надії останні.

Та треба чекати,не втрачати надії.
Кохання взаємне не спопеліє.

Бога благати,щоб дав добру долю,
Й кохання повіки буде з тобою.

14.02.2019


Рецензии