own time...

Если у Вас есть — Время, то отдайте Ему — Самого Себя...
Если — Нет, то отправляйтесь — на Поиски... Сво|Его или Сво|Её...

.................................... in your own time
.................................... there's no map
.................................... to guide our way
.................................... I'm as lost as you
.................................... are lost these days...
.................................... wouldn't it be fine
.................................... to close your eyes
.................................... & see something
.................................... something more than this?

© Olga Karpilova  «own time...»


Рецензии