Bones

Sitting against
Me
rocking in
sorrow

-  Lay d-own

before pre-paid
warrlocks have
come

 Mactze                [ Mother  ]
fatto

age all kills 
us und invaders
discovering gold of  Maya
that 's take your
Place

Arrived people
had arms

- Жаль что своих
unreliable mountain reg.
  не доубивали

 Конница вброд Амазонкe

Jointleeis artrit

   Кости гниют под
     лопатами


Рецензии