Хоза хет, са безам...

Хоза хет, са безам, сога
Iа лебу хьай мерза мотт,
Цудухь хьеж со денна хьога,
Хеталуш цох мезамутт .

Iа хьай бордий чаме малар
Каста-каста сона тел,
Диццалуш цох чамза валар,
Дог гIоздувлаш, аз дIамел.

Да са вахар хьоца гIоза, –
Цунах воккхийвеш со лел, –
Раьза ва из бала оза,
Сайна йIовхал Iа мел тел.

Апрель, 20I3 шу.


Рецензии