Крилом комети
Крилом комети
Дивились очі
Завжди естети
Ти випив двісті
Я був на небі
Забуті замки
С самого серця
І бути рівним
Самому себе
Це означає
Не бути зовсім
Ти маєш мозок
Але не нерви
Ти маєш силу
Тримати коло
Я бачив різне
Я слухав вітер
І він говорить
Що все минає
Що буде далі
Як будеш жити
Це означає
Це означає
Свидетельство о публикации №119021104448