***

Мова моя рідная.
піснею оживаєш,-
зірками на небі
розцвітаєш..,
віршами  душі
чистої
на хмарах
записана..
вітрами духмянимими заколисана..,
хвилями живими
 серця людей
в живих світах-
впізнаєш..
Зоя Міщенко


Рецензии