Копiя з натури
Пенсіонер, що має хист,
В життя штовхає такий зміст:
Поспав, полежав та попив,
За пів-години вже поїв,
Через годиночку покакав,
Помив посуду, прибрав хату.
Який там сон, ще треба знати,
Тож з нього ліг на аплікатор,
Випив соди натощак,
Знайшов у каші гарний смак,
Та й очистив кішківник,
У чистій хаті жити звик.
До комп’ютера сідає,
Статті і вірші витворяє,
До них світлини додає,
В сідницях голка виграє,
Посидівши так із годину,
Та відпочивши четвертину,
Він «Vitek*» заправляє враз
Бо має свій вібромасаж.
Знову сідає за комп’ютер,
Ще має голову та руки
Та й для обіду лиш встає-
Бо шлунок марші виграє.
Пообідавши смачненько
Від невісточок гарненьких,
Біоптронить** починає,
Куди треба, направляє
Там сім кілець - обирай,
Скільки треба - запускай.
Хоч щодня, краще – по циклах,
Щоб за здоров’я виграть битву.
Зі всього маєш певний зиск.
А тут суглоби, серце, тиск -
Взяв й переміряв, випив ліки,
Все по годинах та й по ліку.
То ж нема коли скучати,
Лиш старайся скрізь встигати.
Онукам треба час знайти
Щоб з ними дружбу зберегти.
Синів, невісток шанувати,
Всіх вірних друзів пам’ятати.
З мобілки з ними говорити,
По Скайпу разом порадіти,
Та на Фейсбуці лайкувати,
Відзначити та привітати.
Щоби щасливилось усім,
Затишком повнився твій дім!
____________________________
*"Vitek" - інфрачервоний масажор
**"BIOPTRON" - лікувальна лампа з набором
кольорових скелець у кільцях
10.02. 2019 р., Київ
Свидетельство о публикации №119021007778