У кропельцы расы

У кропельцы расы
     я ўбачыла цябе:               
Сівыя валасы
     і вочы – у журбе…          
У поглядзе няма
     запалу і надзей, 
Я мроіла дарма
     ў той мітусні падзей.
І стала мне тады
     так сумна на душы…
Ляцяць, ляцяць гады –
     і ты даўно чужы.   


Рецензии