А сьогодн вийшла зовн - паляниця
А з середени - смачний вівсяний хліб...
Можна вміти все, як є бажання вчиться,
А якщо нема - знайдеться сто хворіб:
Голова болить, або часу немає,
Бо ж роботи вал, коли її робить?
Схочеш - знайдеш час, бо хто ж тебе тримає,
Та й вона ж не вовк, і в ліс не побіжить.
І встигати все зможеш, як бажання
Маєш ти таке. А от коли нема,
То і дні летять, неначе покарання,
І життя спішить далі... А дарма...
04.02.2019
Свидетельство о публикации №119021006143
Не вмілих
Руки
Не болять.
Бо нічого
Не вміє
Той, хто
Усього
Боїться.
Але все
Може той,
Хто
Колись
Зробить
Перший
Крок
Не так.
З пов. ВКВ або ЯИЯ
Валерий Кулик Васильевич 15.02.2019 06:40 Заявить о нарушении