У кропельцы расы

У кропельцы расы
    я ўбачыла цябе:               
Сівыя валасы
    і вочы – у журбе…          
У поглядзе няма
    запалу і надзей, 
Я мроіла дарма
    ў той мітусні падзей.
І стала мне тады
    так сумна на душы…
Ляцяць, ляцяць гады –
     і ты даўно чужы.   


Рецензии