words remain...

Ты Опять — взял Меня — за Душу,
Не потрогал — а Вытащил — за Уши,
Обнажил Мне — Плечи, что — Замерли,
В ожидании — Тихого — Завтро|Go...

..................................... my hands are growing old,
..................................... & weary with pain
..................................... still I fold them to pray...
..................................... to the one unchanged
..................................... yesterday & today...

© Olga Karpilova  «words remain...»


Рецензии