Болюча втрата

Його забрали небеса...
Його немає більше з нами...
Та Він завжди в наших серцях,
довіку сильний і коханий.

В Його словах, в Його піснях
завжди висвітлювалась правда...
Тепер нема...
Його нема...
для нас усіх болюча втрата.

Він багатьох вже врятував,
та сам собі не дав розради...
Наш любий, Скрябін, прощавай.
Про Тебе будем пам*ятати!!!

02.04.2015г.


Рецензии