Пам ятi однокласника

Догоріла свічка ще одна:
Не стало друга,однокласника,сусіда.
Життя не встиг прожити він сповна,
І більш на зустріч з нами вже не піде.

Догоріла свічка ще одна
І ниточку життя перепалила…
Життєва чаша випита до дна…
Біль у серцях всіх наших запалила.

Покинув світ ще зовсім молодим
У розквіті років й без сивини на скронях.
Я впевнена-вмирать він не хотів…
І все життя,неначе на долонях.

Ти молодий від всіх нас відійшов,
Ти відійшов від нас у потойбіччя.
Життєвий шлях короткий ти пройшов…
Ти жить хотів,можливо,і сторіччя.

Лиш 46,а ти покинув світ...
Ти відійшов від всіх від нас назавжди.
Лиш 46…і це лиш розквіт літ…
Життя і смерть-це стільки в світі правди.

Пішов…Пішов з цього життя…
Тебе нема й не віриться нікому.
Не буде сповіді, не буде каяття,
Й поріг не переступиш свого дому.

Тепер хай пухом буде лиш земля,
І домовину вже ніколи не покинеш.
Не виглянеш ніколи звідтіля,
І в ній тепер навіки ти спочинеш.

08.02.2019 р.


Рецензии