Люблю сваху
Вітальний жарт
Люблю нашу сваху Любу
І при зустрічі голублю.
Очі в неї голубії,
А над ними довгі вії,
Губи бантиком вишневі,
Стан такий як в королеви.
Назустріч мені сонцем сяє,
В житті на радість надихає.
Вона мене кличе дідом,
Пригощає за обідом,
За вечерею в альтанці.
Каву п’є сама щоранку.
На Фейсбуці в мене в друзях
Й наші погляди в союзі,
Вона мені, я їй лайкую
В річницю дружби тут
В І Н Ш У Ю !
5.05. 2019р
Свидетельство о публикации №119020706193