Перед святами

         

Надвечір місто снігом замело,
Дерева, наче вкрилися у казку…
Дивлюсь в вікно, шукаючи підказку:
Чи я побачу знову те село
Й отих людей, що знав колись давно,
Хоч не були братами чи сватами?
Як там вони тепер, перед святами?
А я ж бо їхнє пив колись вино…
Давно зійшла вже молодість у сни.
І скроні наші вкрило, наче снігом…
А ніч живе, де дівчина зі сміхом
Наприкінці Азовської Весни.
І море тихим гуркотом годин
Її приспало на моїх колінах…
Як мрія на тендітних кринолінах,
Наш човен плив крізь срібних зірок дим…





22.12.2018 р.
Світлина з Ін-ту.


Рецензии
Очень красивое и нежное стихотворение! Вспомнилось море и молодость...
Получила удовольствие от стихотворения!

Людмила Кучер   07.02.2019 22:47     Заявить о нарушении
Глубоко благодарен тебе, дорогая Людочка, за прочтение и тепло отклика! Обнимаю с любовью, помня о тебе.

Юрий Тригубенко   08.02.2019 07:12   Заявить о нарушении