Для батьк в

Важко бачити страждання,
Хвороби і біди людей.
Для чого ці покарання,
А тим більше для всіх дітей?
Для батьків одне завдання:
Дати їм своє кохання.

Не відмовте їм у слові
Роскажіть як краще жити,
Щоб вони були готові
На допомогу поспішити.

Одного разу доброта
Стане прикладом для дітей
І знаючи, де темнота,
Так вони вступлять в світ людей.


Рецензии