Is strangely suprising

It's strangely suprising
who revealed to You real
rock-n-roll
 Australian guys
upside-down
 to switchin'itъ on

  Who 've blowned out
your brains by down
to pavement  -  G-n-Roses

That 's all
2


 Ни Рогожин
Ни Разин
  ни еще -  Кто-to
( интересоваться западом-Ъ  ,  пере-латывать чутка notы
Ведь  : 2 ноты , пару строчек  -  " Накормим лапотников with their  unexperienced sluts "

Принесут состояние сопостовимое k -  коррупционным near олигархам

 Where - the " wind of change "  is
on the Thousandth two hundred eighty forth _place  - in russian talk :  means ~ position


Рецензии