15-апреля-2019

Во все корыта
лупит дождь
( порывы ветра
yellow-level достигают    )

Тем временем
Australian South
всё ближе мне  !

Ведь голова , direct
повернута на юг

  И через щёkи , рот
Витр тёплый !   в - пивовод  , mas poi
   Нагнетает ,  пузыр-чит , играет
:
пробило солнце  !
  жуткий небосвод  -  вед
счастлив в жизни был
  то
 дней   наперечёт   -  the Sun is
coming up!

Оттжмурча-чило во ставни
Краски заиграли 
( 30-лет прошло
так , ведь  - ни покрасил  )

 И тут , как раз  AC\DC  with their
unproper humor :  -  " She's got a juck "

like Roses
about himself kommt in time

 -  Und if u wanna sway  like the marine-weeds
in deeply depth ,
  you need not have too much  :   (AC\DC list )

 1 - Australian stupid(local districts ) humor
 2 -  Text - not too many precisely correcponding to gramatiks
 3 - Drums with killing fleis rhythm beat
 4 - Bias gutair
 5 - Big fizical-appearience  in order to
gathering crowds of natural monkey-girls

 Солнце проглянулось
Ставни
 на избушке разожгло






 


Рецензии