Карты...

Для нас життя - це, наче, гра у карти,
Воно тасує все, як ту колоду.
Якщо немає козирів на старті,
То не дає в подальшому свободу.

Свободу ту, щоб виграти у дурня,
Отримати від гри нам насолоду,
Щоб не залежати від тьм'яних буднів,
А впевнено долати перешкоди.

Стараємося грати ми з азартом,
Хтось каже пас, хтось чесно, хтось блефує.
Для когось все це лиш банальні жарти,
А хтось майстерність картами шліфує.


Рецензии