Крылья любви

Жагвар тукун ранг але,
Фотояр вак рукуне.
Сад-сайис кане иркъвар,
Мурадарик рукуне.

Чве иркъварил але гур,
Рагун нур хун ярхюне.
Канетин улер агуф,
Заварикь иркъв аг1шуне.

Чве улер ацу улер,
Бахттуни ацу г1улер.
Чве хилар фацу хилар,
Кане иркъварис хярар.

Илька кюси вал але,
Че иркъварин дармане.
Кане бял ухь сад-сайин,
Минате зе минате.

Хья девлете вун агуб,
ве мурадар бег1ем х1уб
Аманат чвас аманат,
Кане иркъвар аманат.


Рецензии