Хатын картаймый

Кэнэгэт бул син шунада.
Янында булса хатын.
Тамак тук, э куз туймас.
Эзлэп йормэ якшысын.

Уз хатында туйдырадыр.
Анныйбыз.Яшерэклэре тартыр.
Картайгач,шуны анна син.
Пешереп кем ашатыр.

Ашаткан мал кайта бит ул.
Ашаткан иясенэ.
Синдэ эйлэнеп кайтырсын.
Булмас иясегенэ.

Тишек булсада бишмэтен.
Уз узенэ гел ярый.
Хатын фэрештэ кебек ул.
Яше барсада картаймый.


Рецензии