Нiжний янгол

Я не знаю, як,
Я не знаю, хто
Нам зустріч напророчив.
Бачу я маяк,
Наче віщий знак,
І тепер ніхто,
Твої, лиш твої очі.

Приспів:
Ніжний янгол за моєю спиною,
Ніжний янгол, ти ведеш за собою.
Ніжний янгол, тільки не залишай,
Ніжний янгол, просто міцно тримай,
Покажи лиш, де рай.

Відчуваю світ,
Відчуваю день,
Що поєднав з тобою.
Тане в серці лід,
Так багато тем,
Хтось їх назвав любов'ю.


Рецензии