Диво

Як добре, що ти у мене є,
Для тебе усе життя моє,
Все лиш тобі, тобі одній.
Як добре, що це тепер не сон,
І серце знов б'ється в унісон,
Разом з твоїм в полоні мрій.

Приспів:
Диво, це просто диво,
І тут не треба зайвих фраз,
Таке дається небом раз,
Всього лиш раз.
Диво, ти – просто диво,
Твій кожен подих я ловлю,
Тебе одну до сліз люблю,
Навік люблю.

Як добре, що ти навік моя,
В тобі все те, що хочу я,
Є тільки ти, у серці ти.
Як добре це відчувати знов,
Я чую і бачу лиш любов,
Вона будує нам мости.


Рецензии