Синхронно

Разом назавжди, разом у коханні,
Рідні, близькі, з вуст летить зізнання.
Тільки я і ти у цілому світі,
Щирість почуттів, і нестримний вітер.

Приспів:
Синхронно до щастя
Удвох рука в руці,
Життя творці.
Синхронно, і власне,
Так разом назавжди –
І я, і ти.

Поруч і удвох, ближче не буває,
Серце в унісон такти відбиває.
Щастя, як струмок, поміж нами л'ється,
Знаю, це не сон, хай весь світ сміється.

Разом назавжди, разом у коханні,
Тільки я і ти вперше, як востаннє.


Рецензии