Така, як ти

В світі одна, в світі єдина,
Просто моя, просто перлина,
Просто душі ти – половина.
Знаю тебе, знаю – найкраща,
Гріє серця нам любов наша,
Ці почуття є повна чаша.

Приспів:
Така, як  ти, в тобі одній потреба,
Така, як  ти, і інших більш не треба.
Така, як  ти, життя лиш раз дарує,
І щастям нас чарує.

Погляд ловлю, в погляді трепіт,
Просто люблю, просто ти – Всесвіт,
Просто кричу голосно в шепіт.
Вірю у нас, вірю в майбутнє,
Разом, удвох ми всемогутні,
Ці почуття, ні, незабутні.


Рецензии